Shakti hentyder til feminin kraft og energi. 

Det er så vigtigt, at kvinder skaber et rum uden præstation, hvor de kan give deres krop fuld opmærksomhed. Kvinde energien er cyklisk og forandrer sig evigt ligesom havet, der kan være voldsomt og brusende, og næste dag blikstille.

Det vil give kvinden langt større livskvalitet, ro og glæde at forstå sit indre. Kvinden har en kraftfuld krop, der er skabt til at kunne skabe liv og føde et barn, og i feminin yoga vil kvinden opnå større forståelse for sin energi og sin krop, så hun kan balancere sin energi mere.

Feminin yoga er at give hele kvinde kroppen kærlig opmærksomhed!

 

Yoga øvelserne varierer fra gang til gang. Der vil være blide, restorative, smidiggørende og styrkende yogaøvelser.

Øvelser, der både styrker og afspænder kvindens underliv.

Åndedrætsøvelser (pranayama), som balancerer energi og også giver mere energi. 

Der vil være fokus på, hvordan kvinden kan holde sine hormonproducerende kirtler sunde og vitale hele livet, så hun ikke behøver lide af hedeture og migræne, når hun når overgangsalderen. Den helt naturlige fase i livet alle kvinder skal igennem.

Hun vil opnå viden, om hvorfor yogaens omvendte øvelser er så gavnlige for hende.  Og også hvorfor twist af rygsøjlen er vigtig.

Der vil indgå øvelser, der åbner til hjerte energien, så hun kan komme i dybere kontakt med kærlighed, medfølelse og accept, både af sig selv og sine medmennesker. 

I feminin yoga får hun et rum til indre opmærksomhed og fordybelse. 

Yogaklassen afsluttes med en afspænding, så hun kan forlade rummet afslappet og mere sansende. 

 

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage!

 

Ønsker du at være med, så kontakt mig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 30250957

 

Efter at have rejst i Indien, hvor jeg dyrkede en del yoga, begyndte jeg på Monas yogahold. Det fik jeg en masse ud af, da undervisningen både havde fokus på det tekniske i øvelserne såsom åndedræt og kropsholdning, de rolige omgivelser og den afslappede "underviser" (Mona) samt det spirituelle, som for mig er en stor del af yogaen, så det ikke bliver for fitnessorienteret. Det var dejligt at mærke, hvordan jeg blev mere smidig og afslappet efter hver yogatime, og hvordan yogaen gav/giver mig mere overskud ift. studie og job med mindre nervøsitet og stress.

Nana