Yoga forløb for kvinder 45-55 år.

Dette forløb er for dig, der er kvinde, og som ønsker fordybelse i krop, sind og sjæl, samt ønsker viden om, hvordan overgangsalderen - perioden fra at være fertil, til ikke længere at være det - kan blive en transformerende periode, hvor du har mulighed for at "rydde op" i livet, for at kunne gå ind i den vise alder med langt større balance, sundhed, ro, visdom og intuition.


Forløbet er for dig. der ikke ønsker at lade dig diktere af en kultur, der stræber efter evig ungdom og som ikke har forståelse for kvinden og hendes helt naturlige små og store overgange i livet.
Der er desværre stadigvæk meget uvidenhed og skam forbundet med kvinde kroppen.
Medicinal branchen har meget magt, og mange kvinder tror, at de er nødt til at tage kunstige hormoner, for at komme igennem menopauseårene.
Vidste du at det er klogt at forberede dig på en god overgang?

Forløbet er for dig, der ønsker at tage vare på din indre skønhed og sundhed, også når hormonerne forandrer sig.

Du vil igennem forløbet blive undervist i yogaøvelser, der afhjælper kroppens reaktioner på de hormonelle forandringer. Øvelser der stimulerer og vitaliserer de hormonproducerende kirtler.

Gruppen vil være tryg og tillidsfuld, og vi vil dele stort og småt, erfaringer, følelser og tanker.

Du vil lære om, hvordan du balancerer din krop og dit sind bedst muligt med hensigtsmæssig kost, mere ro og yoga øvelser.

Du vil få rådgivning om planter i naturen, som er gavnlige, når hormonerne ændrer sig.

Foruden de gavnlige yogaøvelser vil du lære lette meditationsøvelser samt åndedrætsøvelser, der både virker beroligende og energigivende. Du vil også lære nogle af Hatha yogaens udrensende øvelser.

Jeg vil integrere chakraerne og energibevidsthed igennem undervisningen, samt viden om kvindelig visdom og urkraft, så du bliver inspireret til at leve meget mere i overensstemmelse med din egen indre natur.

Vi mødes i www.lagocph.dk s yogasal, hvor der er yogamåtter og tæpper til rådighed.

Der er mulighed for at drikke en kop te inden i det hyggelige vente lokale.

Hver gang sluttes af med en beroligende afspænding, hvor du kan få lavendel øjenpuder over øjnene.

Du behøver ingen forudsætninger for at være med, og du er meget velkommen til at maile til mig, hvis du har spørgsmål


Tidligere elever har udtalt:

" Forløbet har været en stor inspirationskilde for mig personligt til at stoppe op i livet og give mig selv den fordybelse og ro, som ikke eksisterer i en travl hverdag, hvor alt skal måles og vejes, medmindre man selv vælger det. Shakti Yoga åbner sindet, sanserne og kroppen og bevidstgør mig om, hvor stor en del af den indre verden jeg sjældent er i kontakt med, medmindre jeg selv vælger at sige ja til den og at sige ja til mig selv. At turde være til stede med mig selv i et rum, hvor jeg kun skal lytte til, hvad der foregår i mig og lade tanker optage mig og lade dem passere i de dybe øvelser, hvor jeg kommer i kontakt med alle de følelser, der gemmes væk. Shakti Yogaen er et fristed, hvor man ikke skal præstere, konkurrere eller vurderes. Man får lov at være, der hvor man er. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, stoppe op og sætte tempoet ned og vil give mine varmeste anbefalinger. Det er mit ønske, at Shakti Yoga skal være en del af mit liv fremover, og jeg vil vælge aktivt at sige ja til at trække mig tilbage og bruge blot en lille smule tid i min hverdag på de redskaber, jeg i dette forløb er blevet introduceret til."

"Kære Mona,
vil bare sige tak for sidst, det var en meget dejlig og speciel yoga og meditation for mig. Jeg oplevede at komme helt ind i mig selv, en stærk åbning ind til hjertet og følelserne. Det er meget sjældent, det sker så rent, og det var i nuet og meget forløsende. En dybt spirituel oplevelse, som jeg sjældent har. Så 1000 tak, tak, tak.
Det var de øvelser, du lavede med os, og den energi, du giver videre, der hjalp mig. Og snakken om jadeægget og de andre ting, der bragte mig ned ad memory lane, til en tid, hvor jeg også arbejdede med disse ting. Men havde forladt det, fordi jeg gav slip på håbet og længslen efter det kvindelige i mig selv, som jeg åbenbart har forbundet med ungdom - og har opgivet her i de seneste år, hvor alt har været kamp, hårdt arbejde og ældning....ikke særlig sjovt, men man bider jo tænderne sammen."

PRAKTISK:


Tid: 7 tirsdage fra d.14. april t.o.m. d. 26. maj 2020 kl 19.30-21.30

 

Sted: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 Kbh. K


Pris: 1950 kr.

EARLY BIRD PRIS INDTIL D. 31. MARTS: 1650 kr.


Tilmelding: skriv en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil du modtage bankoplysninger.

Når jeg har modtaget din betaling har du sikret dig en plads, og du vil også modtage mine bedste råd til kvinder i overgangsalderen på mail.

Der er begrænsede antal pladser.

Jeg glæder mig til at dele al min viden med dig, samt skabe et rum med sisterhood, hvor du kan være ligesom du er.

Kærlige hilsner

Mona Skak, www.monaskak.dk
Certificeret Shakti yogalærer, psykoterapeut samt tidl. sygeplejerske.

 

 

 

Ønsker du en juicy overgangsalder og personlig rådgivning om, hvordan du kan komme bedst igennem denne helt naturlige fase i livet, alle kvinder når til?

 

Kunne du tænke dig dit helt eget skræddersyede yogaprogram, der er tilpasset din krop, dine symptomer og dine behov? 

 

 

Der er så meget vi kan lære om os selv, når vi stopper op i livet, og mærker efter.

 

Jeg brænder for at gøre op med mange års undertrykkelse og manglende forståelse af kvindekroppen. At være med til at nedbryde skam og tabuer omkring overgangsalderen og andre helt naturlige faser i livet. At gøre op med en kultur, hvor medicinal branchen har så meget magt, og vi er blevet en nation af pille misbrugere.

 

Jeg brænder for at vi lærer vores sande natur at kende og er tro imod vores indre viden og visdom. 

 

Overgangsalderen er en helt naturlig overgang i alle kvinders liv. Den behøver ikke betyde migræne, nedsat sexlyst eller manglende livsglæde.

 

Den kan være indgangen til en ny epoke i dit liv, med større ro, spiritualitet, nydelse og bevidsthed. Det er dit valg! 

 

Du har nu muligheden for at få din helt personlige rådgivning incl. dit helt eget yogaprogram skræddersyet til dig og dine behov.


Du får en personlige samtale og rådgivning to gange, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for og støtte til i forbindelse med din overgangsalder og de symptomer du måtte have.


Anden gang vi mødes, vil du modtage et yogaprogram med øvelser, der er skræddersyede til dine problematikker. Jeg vil guide dig igennem øvelserne, så du kan udføre dem trygt derhjemme bagefter.
Jeg vil også rådgive dig omkring kost, urter og andet godt, når hormonerne ændrer sig.


Har du brug for et længere psykoterapeutisk samtale forløb, vil der også være mulighed for det.


Jeg kan bl.a. støtte/rådgive dig omkring nedenstående problematikker:
Hedeture
Migræne
Søvnbesvær
Ledsmerter
Nedsat lyst til sex
Tørhed
Nedsat livsglæde
Stress
Parforhold
Depression
Jeg glæder mig til at støtte dig, så du kan få den bedste krop til resten af dit liv!
Kærlig hilsen
Mona Skak 

 

Sted: Hjemme hos dig selv eller i det hyggelige studie, Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370, Kbh. K 

 

Pris: 2 private konsultationer à 1,5 time samt dit helt eget unikke yoga program,           Pris: 1350kr.  

 

"Efter en yogatime hos Mona oplevede jeg en følelse af dyb indre ro og fredfyldthed. Det var samtidig meget meditativt og utroligt afslappende, samtidig meget inspirerende, da Mona fortæller løbende under timen, hvad de forskellige øvelser er gode For. Mona er en meget dygtig og levende yogainstruktør, med en dejlig og kærlig personlighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Mona skak"

Janni Mai

 

"Shakti yoga for kvinder 40+ er for en ren forkælelse for kvinder i det moderne liv.
Forløbet har været en stor inspirationskilde for mig personligt til at stoppe op i livet og give mig selv den fordybelse og ro, som ikke eksisterer i en travl hverdag, hvor alt skal måles og vejes, medmindre man selv vælger det.
Shakti Yoga åbner sindet, sanserne og kroppen og bevidstgør mig om, hvor stor en del af den indre verden jeg sjældent er i kontakt med, medmindre jeg selv vælger at sige ja til den og at sige ja til mig selv.
At turde være til stede med mig selv i et rum, hvor jeg kun skal lytte til, hvad der foregår i mig og lade tanker optage mig og lade dem passere i de dybe øvelser, hvor jeg kommer i kontakt med alle de følelser, der gemmes væk.
Shakti Yogaen er et fristed, hvor man ikke skal præstere, konkurrere eller vurderes.
Man får lov at være, der hvor man er.
Jeg er blevet bedre til at mærke efter, stoppe op og sætte tempoet ned og vil give mine varmeste anbefalinger.
Det er mit ønske, at Shakti Yoga skal være en del af mit liv fremover, og jeg vil vælge aktivt at sige ja til at trække mig tilbage og bruge blot en lille smule tid i min hverdag på de redskaber, jeg i dette forløb er blevet introduceret til."


Sanne