Ønsker du en juicy overgangsalder?

Overgangsalderen er en helt naturlig overgang i kvindens liv. Den behøver ikke betyde hedeture, migræne eller manglende livsglæde. Den kan være indgangen til en ny epoke i livet med større ro, spiritualitet,nydelse og bevidsthed. Der er så meget vi kan lære om os selv, når vi stopper op i livet, og mærker efter.

Jeg brænder for at gøre op med mange års undertrykkelse og manglende forståelse for kvindekroppen. At være med til at nedbryde skam og tabuer omkring overgangsalderen og andre helt naturlige faser i livet. At gøre op med en kultur, hvor medicinal branchen har så meget magt, og vi er blevet en nation af pille misbrugere.

Jeg brænder for, at vi lærer vores sande natur at kende og er tro imod vores indre viden og visdom. 

Du har nu muligheden for at deltage på dette skønne event, hvor du vil være i et trygt rum med andre kvinder, der ligesom dig ønsker mere viden samt at dele oplevelser og tanker omkring overgangsalderen, der kan være en stor udfordring for mange kvinder. 

På dette kursus, vil du få viden om, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe de symptomer, du måtte lide af. 

Du er også meget velkommen, hvis du ønsker at forberede dig på en god overgangsalder.

 

Hvad får du på dette 2 dages kursus?:

Der vil være et oplæg om overgangsalderen, hvor du vil få ny viden og input, så du kan komme bedst muligt igennem og vokse ind i livet efter med ny bevidsthed og en krop i balance. 

Du vil få viden om, hvorfor yoga er vigtig for alle mennesker, men især for kvinder i overgangsalderen, og hvordan yoga kan afhjælpe de symptomer, du måtte lide af. Du vil få viden om, hvilke yogaøvelser der stimulerer dine hormonproducerende kirtler, samt hvorfor yogaens restorative øvelser også er vigtige. 

Vi vil gennemgå yogaøvelserne i et tempo, hvor alle kan være med, og du vil få dit helt eget yoga program med hjem, så du kan fortsætte øvelserne hjemme.

Du vil lære to åndedrætsøvelser; én som både virker beroligende og balancerende, og én som virker energigivende. 

Du vil få viden om kost og urter, der gavner kroppen, når du ikke længere selv danner så meget af det kvindelige kønshormon. 

Du vil blive guidet igennem skønne meditationer, der nærer dit indre. 

Der vil være visualiseringsøvelser, hvor du måske opdager nye sider hos dig selv og måske opdager glemte dybder i dig.

Vi afslutter begge dage med en skøn kropsafspænding, hvor du vil få beroligende lavendelpuder over dine øjne.

Du vil få et rum til at mærke efter, hvad der giver dig nydelse i livet og nærer dig. 

Der vil være te og snacks.

 

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage. Der er yoga måtter, så du skal blot medbringe dig selv, noget behageligt tøj, som du kan lave yoga i samt et ekstra tæppe og evt. et par tykke sokker. Medbring evt. en notes bog og noget at skrive med.

 

Der er begrænsede antal pladser, og når jeg har modtaget din betaling, vil du modtage en velkomst samt mine bedste råd til kvinder før og i overgangsalderen.

 

Sted: Eja Roses hyggelige studie: http://www.rose-fysioterapi.dk 

Tid: lørdag d. 17. og søndag d. 18. marts 2018 kl. 13-17.30 begge dage.

Pris: 1950 kr.

Early bird: betaler du inden d. 4. marts er prisen: 1450 kr. Når jeg har modtaget din betaling, vil du modtage en velkomst samt mine bedste råd til kvinder 40+ på mail. Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg glæder mig til at møde dig til to nydelsesfulde dage med yoga og opmærksomhed til kvindekroppen 40+

 

Kærlige hilsner Mona Skak

 

Hjerteåbnende yoga workshop søndag d. 18. februar kl. 16-18.

Har du brug for at trække stikket ud og give dig selv kærlig opmærksomhed, så har du muligheden for at deltage i denne skønne yoga workshop.

Du vil blidt blive guidet igennem meditationer, visualiseringer og yogaøvelser, der åbner op til dit indre, så din hjerteenergi vil kunne flyde frit og levende.

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage, men det er en fordel, hvis du kommer med et åbent sind.

 

Vi skal være i Eja Roses skønne lokale, Øster Farimagsgade 8, stuen, og du skal blot medbringe dig selv, noget behageligt tøj og et tæppe.

 

Døren er åben 10 min. før workshoppen går igang.

 

Der er begrænsede antal pladser, så det er først til mølle.

 

Prisen er 250 kr. Hvis du også deltager i Chakra Yoga workshop d. 4. marts er prisen 400 kr.

Du kan overføre via mobilepay 3025 0957 og husk at skrive dit navn på overførslen. Hvis du ikke har mobilepay så sms eller mail mig: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kærlige hilsner Mona Skak,

Du kan også læse om workshoppen her: https://www.facebook.com/events/1776578065979713/?active_tab=about

 

Chakra yoga workshop søndag d. 4. marts kl 16-18.

Vil du give din krop og dine energier kærlig opmærksomhed?

 

Så har du muligheden for at deltage. i denne skønne workshop, hvor vi skal lave yoga, guidede mediationer og åndedrætsøvelser, der stimulerer og balancerer dine chakraer. Vi afslutter med en afslappende helkrops afspænding, hvor du kan få lavendelpuder over dine øjne.

 

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage, andet end at komme med et åbent sind. Vi skal være i Eja Roses skønne lokale, Øster Farimagsgade 8, stuen, og du skal blot medbringe dig selv, noget behageligt tøj og et tæppe.

 

Døren er åben 10 min. før workshoppen går igang. Der er begrænsede antal pladser, og det er først til mølle.

 

Prisen er 250 kr. Hvis du også deltager i Hjerteåbnende yoga workshop d. 18. februar er prisen 400 kr. for begge workshops!

Du kan overføre via mobilepay 3025 0957 og husk at skrive dit navn på overførslen.

 

Hvis du ikke har mobilepay så sms eller mail mig: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kærlige hilsner Mona Skak

 

Du kan også finde workshoppen her: https://www.facebook.com/events/187723801824078/