Bærer du rundt på gamle traumer, som du har brug for at få bearbejdet i et trygt og tillidsfuldt rum? 

 

Har du integreret det som dine forældre fortalte dig, som sandheder, men som du har fundet ud af slet ikke støtter dig i at kunne udfolde dig, som det menneske, du inderst inde ønsker at være? 

 

Har du brug for et støttende rum til din forandringsproces, så er du menget velkommen til at kontakte mig, for at finde ud af om jeg kan hjælpe dig.

At gå i terapi handler om at lære dig selv bedre at kende; at blive bevidst om dine tanker og følelser, og dermed kan bryde med ubevidste og uhensigtsmæssige handlemønstre.

Vores følelser er uundværlige; de hjælper os til at navigere gennem livet, men måske har du lært at nogle af dine følelser er skamfulde eller forkerte. Måske har du en oplevelse, af at gå rundt med en indre dommer, der vurderer dig og kritiserer dig, så det kan blive rigtig svært at bo i din krop og i dit sind. 

 

Jeg mener, at mennesket bør forstås ud fra sin egen oplevelse af sig selv, hvilket betyder, at jeg i terapien tager udgangspunkt i det du fortæller og gør - og anerkender dig.

 

Det er min fornemste opgave at støtte dig på din rejse til at udvikle et støttende og medfølende jeg, så du kan være på den måde i verden, der giver mening for dig, og folde dig ud med de kvaliteter du besidder.  

 

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 30250957

 

Jeg kender Mona som en dygtig og omsorgsfuld terapeut. Hendes empati og medmenneskelige indstilling til den terapeutiske relation er medvirkende til et trygt og roligt rum for forandring. Med Mona som terapeut er du helt sikkert i gode hænder. Jeg vil hjertens gerne give mine varmeste anbefalinger af Mona.

Kresten Kay
Psykoterapeut MPF / Cand.mag.